Telefonie in de cloud.
Bel slimmer met 3CX.

Bespaar op telefoniekosten

Het 3CX VoIP telefoniesysteem is een complete en betrouwbare centrale voor bedrijven van 5 tot 500 medewerkers. Geniet van al de moderne functionaliteiten en bel zonder zorgen. Door de jaren heen heeft 3CX een stevige reputatie opgebouwd in 25 landen en bij meer dan 150.000 bedrijven als een betrouwbare en voordelige PBX oplossing. Kies zelf of je de 3CX centrale lokaal, in de cloud of op je eigen server wenst te hosten.

Expertise

Onze technici zijn 3CX Advanced Gecertificeerd.

Dit garandeert onze kennis van de meest ingewikkelde 3CX-instellingen.

Naast elementaire probleemoplossing, begeleiden we onze klanten bij het instellen van bruggen, inkomende en uitgaande routering, beveiliging en fraudebestrijding.

3CX - Your Communications System

3CX is a robust, fully equipped communications system, which allows you to communicate with your colleagues and customers – anywhere, anytime.

Here is a breakdown of why 3CX is the solution for your business:

3CX Apps & Features

3CX enables you to take your extension with you wherever you go. With apps for Android, iOS, web browsers and Windows, you are guaranteed to be kept in the loop, always and everywhere. What’s more, customers can instantly reach you directly from your website with the 3CX Live Chat and WhatsApp Integration

Onze Partners

Kwaliteitsvolle merken ondersteunen betrouwbare oplossingen.

Yealink

Yealink levert wereldwijd in meer dan 140 landen geïntegreerde communicatie- en samenwerkingsoplossingen. Onderzoek en ontwikkeling in combinatie met innovatie maken Yealink de nummer 1 leverancier van SIP-telefoonoplossingen. Yealink heeft een ideale samenwerkingsoplossing voor audio- en videoconferenties opgebouwd door de technische patenten op het gebied van Cloud computing, audio, video en beeldverwerking samen te voegen met zijn Cloudservices en endpoints-producten.

Snom

Geluidsontwerp is een kunstvorm bij Snom. Het vormt de kern van onze ontwikkeling, aangezien we enkele van ‘s werelds meest geavanceerde engineeringtools voor spraakkwaliteit gebruiken. We streven er consequent naar om de lat hoog te leggen voor audiokwaliteit in zakelijke communicatie.

De hoge technische normen van Snom komen voort uit ons Duitse erfgoed. We streven naar perfectie in alle aspecten van hardwareontwikkeling met ongeëvenaard vakmanschap, elegant ontwerp, bruikbaarheid en kosteneffectiviteit.

Poly

Polycom-telefoons hebben een slank en professioneel ontwerp met een hoogwaardige constructie, waardoor ze een aantrekkelijke desktopoptie zijn die in staat is om aan de eisen van dagelijks gebruik te voldoen. Met Polycom’s Acoustic Clarity Technology en HD Voice stellen Polycom Phones u in staat heldere, scherpe, kamervullende gesprekken te voeren die resulteren in meer begrip en productiviteit.

Standaardfuncties zijn onder meer programmeerbare knoppen, wisselgesprek/doorschakelen/in de wacht zetten, oproeplijst en natuurlijk de luidspreker. Met telefoons die beschikbaar zijn voor de kleinste bedrijven tot de grootste, zouden Polycom Phones uw keuze moeten zijn voor een op SIP gebaseerde IP-telefoon.

2N

2N is een toonaangevend Europees bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en fabricage van producten op het gebied van ICT en fysieke beveiliging.

Ze bepalen de trends voor IP-toegangscontrolesystemen en liftcommunicatie. Ze ontwikkelden ook de eerste IP- en LTE-intercoms ter wereld. Met hun producten weet u zeker dat u uw klanten moderne en duurzame oplossingen biedt.

Jabra

Jabra is een Deens merk dat gespecialiseerd is in audioapparatuur en meer recentelijk videoconferentiesystemen.
Jabra ontwerpt, produceert en verkoopt draadloze, volledig draadloze en bedrade hoofdtelefoons voor consumenten en zakelijke klanten.

Grandstream

Grandstream Networks, Inc. verbindt de wereld sinds 2002 met SIP Unified Communications-oplossingen waarmee bedrijven productiever kunnen zijn dan ooit tevoren. Onze bekroonde oplossingen bedienen de markten voor kleine en middelgrote bedrijven en ondernemingen en worden over de hele wereld erkend vanwege hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Grandstream-oplossingen verlagen de communicatiekosten, verhogen de beveiliging en verhogen de productiviteit.