Kwaliteit in dienstverlening

Expertise

Wij leveren in-house IT-diensten en consultancy. In House oplossingen gebaseerd op professionele ervaring en vaardigheden, het verhogen van de continuïteit en kostenefficiëntie van uw organisatie.

Advies

We hebben een efficiënte aanpak ontwikkeld om u bij elke stap te begeleiden in de evolutie van uw IT-omgeving. Bewezen methoden die uw zakelijke workflow een boost geven. 

Flexibiliteit

Als IT-experts blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We bieden ondersteuning in elke fase van uw project, terwijl we samenwerken met uw eigen IT-team of met andere leveranciers.

 

We maken bedrijven efficiënter. Versterk uw bedrijf door gebruik te maken van bewezen technologie en het elimineren van verouderde methoden. Wij bepalen uw gedigitaliseerde bedrijfsprocessen. Op basis van deze resultaten stroomlijnen we de processtroom met services en technologieën die uw bedrijf het meest effectief ondersteunen.

01

Idea

U wilt u bedrijf optimaliseren en digitaliseren. U heeft een idee maar weet niet goed hoe eraan te beginnen. Abidax helpt u op weg. We kijken naar de bedrijfsprocessen en overlopen wat er mogelijk is.

02

Plan

Afhankelijk van de huidige situatie en uw bedrijfsbehoeften kunt u kiezen voor een lokale installatie op het bedrijfsterrein of het gebruik van infrastructuur en / of applicaties via een online service. Een combinatie van beide is ook mogelijk. We vergelijken alle opties om de meest geschikte configuratie te bepalen.

03

Build

We bieden aanvullende kennis om uw ontwikkeling te ondersteunen bij het aanpassen van bestaande applicaties of het bouwen van nieuwe maatwerk softwarepakketten. Abidax-consultants combineren strategie met softwarekennis en brengen zo een maximale toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

04

Run

Als de oplossing eenmaal is geïmplementeerd, moet u kunnen vertrouwen op een goed functionerende en veilige IT-omgeving. Abidax staat garant voor permanente en kwalitatieve ondersteuning. Door technische taken uit te besteden kunt u zich meer op uw bedrijf concentreren.

Benieuwd naar een digitale oplossing voor jouw bedrijf?

We geven je graag de nodige informatie.